Menu

Unilever

Business units

Uitdaging

Unilever, een van 's werelds grootste producenten van voedingsmiddelen, huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten, heeft twee vestigingen in Rotterdam en Unilever Research & Development in Vlaardingen. Kloet heeft de uitdaging om onderhoud uit te voeren voor de Rotterdamse vestigingen en als partner in het team Interieurontwerp & Facilitaire dienstverlening voor de vestiging in Vlaardingen.

Aanpak

Kloet vertaalt de wensen van de business units naar ontwerp- en materiaalplannen, waarbij de veiligheid van de medewerkers centraal staat. In deze industriële omgeving zijn gladheidsbestrijdende en brandwerende materialen van levensbelang. Door onze interieurontwerpen te laten aansluiten op de onderhoudsplanning van Unilever, kunnen wij de meest kostenefficiënte aanpak garanderen.

Resultaat

Onze integrale aanpak heeft geresulteerd in snellere, effectievere en transparantere processen, wat heeft bijgedragen aan de positie van Unilever als een van de meest toonaangevende multinationals. Door zowel het onderhoud als de inrichting te verzorgen, heeft Kloet niet alleen gezorgd voor een stress-vrije aanpak, maar ook voor een aantrekkelijk financieel voordeel voor Unilever.

Toekomst

Kloet blijft een waardevolle partner voor Unilever en zal blijven bijdragen aan de groei en ontwikkeling van deze multinational. Wij zullen ons blijven richten op het leveren van hoogwaardige interieurontwerpen en facilitaire diensten die voldoen aan de steeds veranderende behoeften en wensen van Unilever.

Kloet is een betrouwbare partner voor ons. Hun aanpak is integraal en creatief, en hun expertise en ervaring hebben bijgedragen aan de verbetering van onze werkomgeving en het behoud van onze positie als een toonaangevende speler op de wereldmarkt. - Unilever

Andere cases

OnderhoudWoongoed Middelburg

Bekijk het project

OnderhoudWaterweg Wonen

Bekijk het project

RenovatieInterparking

Bekijk het project

OnderhoudWoonstad Rotterdam

Bekijk het project
Menu