Menu

Gemeente Nissewaard

De Gemeente Nissewaard had behoefte aan een onderhoudspartij die snel en kwalitatief werk kon leveren en op meerdere terreinen kon ontzorgen.

Uitdaging

Dit was geen gemakkelijke taak gezien de krappe deadlines van de gemeente en de uitbraak van COVID-19.

Aanpak

Kloet pakte de uitdaging aan door samen met de gemeente en gebruikers van het vastgoed een veiligheids- en werkplan op te stellen. Dit zorgde voor een helder communicatieprotocol en dagelijkse terugkoppeling op het gebied van Safety, Quality, Delivery en Cost. Hierbij maakte Kloet gebruik van hun renovatieplanner app en stelden ze hun eigen glaszetters direct beschikbaar.

Resultaat

Door deze transparante manier van werken heeft de gemeente dagelijks inzicht in alle onderhoudsgegevens en tariefstellingen. Hierdoor kan de gemeente aantonen welke kwaliteitsverbeteringen zijn doorgevoerd, wat de waardering van het vastgoed hoger zal uitvallen. Daarnaast coördineert Kloet ook de gehele kwaliteitsmonitoring voor de gemeente, waardoor zij volledig ontzorgd worden en meer rendement behalen op hun vastgoed. De gemeente is hierdoor verzekerd van kwaliteit op schilder- en glaswerk voor de duur van ten minste 7 jaar.

Toekomst

Kloet blijft de gemeente ontzorgen door het vastgoed te onderhouden en te monitoren op kwaliteit. Daarnaast zal Kloet blijven investeren in duurzame oplossingen om het onderhoud te verbeteren en de kosten te verlagen.

Kloet heeft ons enorm geholpen met het onderhoud van ons vastgoed. Hun transparante manier van werken heeft ons veel inzicht gegeven in de onderhoudsgegevens en tariefstellingen. Hierdoor kunnen wij nu aantonen welke kwaliteitsverbeteringen zijn doorgevoerd en zal de waardering van ons vastgoed hoger uitvallen. Ook zijn we volledig ontzorgd en verzekerd van kwaliteit op schilder- en glaswerk voor de duur van ten minste 7 jaar. Kloet heeft ons verwachtingen overtroffen en we blijven graag met hen samenwerken. - Gemeente Nissewaard

Andere cases

OnderhoudMaarsen Groep

Bekijk het project

OnderhoudUnibail

Bekijk het project

Monumentaal OnderhoudGemeente Vlaardingen

Bekijk het project

OnderhoudWoongoed Middelburg

Bekijk het project
Menu