Menu

Jeugdgevangenis Hartelborgt

Dienst Justitiƫle Inrichtingen

Uitdaging

Jeugdgevangenis Hartelborgt in Spijkenisse had behoefte aan een grote opknapbeurt en renovatie van kozijnen, maar veiligheid was hierbij van cruciaal belang. Het schilderwerk en staalwerk moesten efficiënt worden uitgevoerd om overlast voor de gedetineerden te minimaliseren en de gevangenis de komende 10 jaar onderhoudsvrij te maken.

Aanpak

Kloetonderhoud heeft het ‘lean’ denken tot in detail doorgevoerd en de werkzaamheden aangepast aan het dagelijkse programma van de gedetineerden. Dit hield in dat er nauw contact werd gehouden met de bewaking om de veiligheid te garanderen en de werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren.

Resultaat

Dankzij de efficiënte aanpak van Kloetonderhoud werd het onderhoud snel en succesvol uitgevoerd met minimale overlast voor de gedetineerden. Alle 25 verschillende secties van het staalwerk aan de buitenzijde van de gevangenis zijn voorzien van een nieuwe coating, waardoor de gevangenis de komende 10 jaar onderhoudsvrij is.

Toekomst

Kloetonderhoud zal blijven streven naar een efficiënte aanpak en het minimaliseren van overlast voor de klant. Wij blijven ons ontwikkelen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid om onze klanten te voorzien van de beste service.

Kloetonderhoud heeft ons enorm geholpen met de renovatie van onze jeugdgevangenis. Dankzij hun efficiƫnte aanpak hebben wij minimale overlast gehad en is de gevangenis de komende 10 jaar onderhoudsvrij. Wij zijn erg tevreden over hun diensten en zullen ze zeker aanbevelen aan anderen. - Directeur Jeugdgevangenis Hartelborgt

Andere cases

OnderhoudWaterweg Wonen

Bekijk het project

Monumentaal OnderhoudGemeente Nissewaard

Bekijk het project

OnderhoudWoonstichting Samenwerking

Bekijk het project

OnderhoudMaarsen Groep

Bekijk het project
Menu