Menu

Woonstichting Samenwerking

Behalve een woningbouwcorporatie wil Woonstichting Samenwerking veel meer voor hun huurder kunnen betekenen.

Uitdaging

Woonstichting Samenwerking bezit een flink aandeel sociale huurwoningen in Vlaardingen.

De komende jaren willen zij inzetten op verdere verduurzaming van hun vastgoed. Dit met als beoogd resultaat lagere woonlasten en een hoger comfort. Kloet werd benaderd om vanuit deze ambitie een plan te maken voor onder meer het schilderwerk en het glaswerk. Dat wij beide disciplines ‘in huis’ hebben, ziet Samenwerking als een groot voordeel.

Aanpak

Bij Samenwerking hanteren wij onze RGS- werkmethode (Resultaat Gericht Samenwerken).

We denken vooraf mee over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de economische levensduur van het vastgoed. RGS is niet alleen een instrument voor planmatig onderhoud van schilderwerk, maar ook voor de verduurzaming en renovatie van vastgoed. Bij elk project wegen we dan ook goed af wat de beste oplossing is voor materiaal(her)gebruik, energievoorziening en isolatiemaatregelen. 

Resultaat

Deze manier van werken leidt tot meer kwaliteit, kortere doorlooptijden en aantoonbare kostenbesparingen.

Samen met de woonstichting werken we toe naar een energielabel A als gemiddelde voor alle woningen in 2030. Ook onze inkoop en materiaalgebruik zal zich de komende jaren steeds verder verduurzamen. 

Toekomst

Het kantoorgebouw van Woonstichting Samenwerking is naar volle tevredenheid gerenoveerd en ingericht door Kloet Onderhoud. Een frisse en ruimtelijke uitstraling wat past bij de toekomststrategie. Met de mensen van Woonstichting Samenwerking bouwen we toekomstgericht aan duurzame renovaties en energiebesparing in de vastgoedportefeuille.

Een sociaal maatschappelijk betrokken woningbouwcorporatie die hun huurders hoog hebben zitten. Door naar de lange termijn te kijken, richten we ons op een resultaatgerichte samenwerking met een hoogst mogelijk rendement. - Steven Oerlemans | Directeur Kloet Onderhoud

Andere cases

RenovatieMarriott Hotels

Bekijk het project

OnderhoudJeugdgevangenis Hartelborgt

Bekijk het project

RenovatieColliers

Bekijk het project

Monumentaal OnderhoudGemeente Nissewaard

Bekijk het project
Menu