Menu

Renovatie

Met onze duurzame renovaties en energiebesparingen in de bestaande bouw willen wij ook de volgende generatie een prettige en gezonde leefomgeving bieden.

Aanpak

Samen met onze opdrachtgevers kijken wij naar vastgoed met een total cost of ownership bril. Daarbij houden wij voortdurend de belangen van de bewoners en de omgeving in het oog. Samen met onze partners hebben wij hiervoor enkele revolutionaire concepten ontwikkeld.

Investeringsbeslissingen over grootschalig onderhoud of renovaties kunnen onderbouwd genomen worden wanneer er met verschillende thema’s rekening gehouden wordt. Financiële parameters, technische uitgangspunten, wensen van bewoners/gebruikers en duurzaamheidsprincipes spelen een rol maar worden vaak los van elkaar besproken.

Wij werken om die reden met SMILE (Smart Investeren In Lagere Energiekosten). Deze ‘sandbox’-rekentool legt verbindingen tussen alle thema’s en maakt er communicerende vaten van. SMILE brengt in beeld welke invloed een besluit in één van die gebieden heeft op de andere. Zodat u uw keuzes kunt optimaliseren bij groot onderhoud of andere, effectievere keuzes kunt maken. Maak kennis met SMILE!

 

  • floor.svg Timmerwerk
  • key-line.svg Hang- en sluitwerk
  • roof.svg Dakgoten en zinkwerk
  • concrete.svg Betonherstel
  • brickie.svg Voeg- en metselwerk
Met onze technologische kennis bieden wij onze opdrachtgevers de meest duurzame oplossing die past bij hun vastgoedstrategie.
 

Wij garanderen

  • Binnen een dag inzicht in investeringen en haalbaarheid
  • Conceptmatige aanpak
  • Lean werkwijze van start tot oplevering
  • Complete ontzorging
  • Tevreden klanten en bewoners 


Bouwkundige herstelwerkzaamheden kunnen wij direct opnemen in de onderhoudscyclus wat leidt tot korte lijnen met slechts één aanspreekpunt.

Experts

Wilt u weten hoe u met minder investeringen meer kunt verduurzamen? Onze experts helpen u graag verder.

Chris Oerlemans

Financieel Directeur

mail

Peter van Hesik

Projectleider

mail

Arend van der Eijk

Adviseur

mail

Cases

Haavens

Lees meer

Interparking

Lees meer

Wonen Wateringen

Lees meer

Colliers

Lees meer

help_outlineAanleiding

Haavens, onderdeel van Blackstone, is een vastgoedinvesteerder die appartementen verhuurd op fascinerende en gewilde plekken in de binnenstad van Amsterdam en Rotterdam. Belangrijkste speerpunten van hun dienstverlening zijn; snelle service, uitstekend onderhoud en moderne technologie. Kloet is verantwoordelijk voor de Rotterdamse portefeuille.

assignmentAanpak

Veel van het aangekochte vastgoed door Haavens was sterk verouderd en verwaarloosd. Aan ons de opdracht om deze panden in korte tijd op te knappen door het casco, het sanitair, de keuken en het interieur te vernieuwen. De uitdaging hierbij is om dit enerzijds zo kostenefficiënt mogelijk te doen en anderzijds toch oog te houden voor de identiteit van een plek en de beoogde huurders.

doneResultaat

Dankzij de transformatie van de verschillende soorten appartementen in verschillende wijken krijgen bestaande huurders meer waar voor hun geld en worden er nieuwe kapitaalkrachtige huurders aangetrokken. De komende jaren gaan wij stapsgewijs de aangekochte appartementen van Haavens opknappen. Hiermee hopen wij ook een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in deze wijken. 
 

-->
Menu