Menu

Interparking

Indrukwekkende upgrade parkeergarages Rotterdam

Uitdaging

Het realiseren van een optimale klantbeleving in parkeergarages is een uitdaging op vele fronten, van licht tot techniek en ontwerp.

Interparking zocht naar een partner die expertise had op het gebied van schilderwerk en zo een bijdrage kon leveren aan het verbeteren van de parkeerervaring in twee van hun garages.

Aanpak

Kloet heeft vanuit de huisstijl van Interparking het schilderwerk opnieuw uitgevoerd en witte wanden en plafonds toegepast, in combinatie met een aantal kenmerkende kleuren voor de signing. Daarnaast is er een lichte vloercoating aangebracht, is er heldere wayfinding gerealiseerd en zijn er goede verlichtingssystemen aangebracht. Het hele proces is gefaseerd en gepland op basis van de bezettingscijfers, zodat de garages open konden blijven tijdens de werkzaamheden.

Resultaat

De samenwerking heeft geleid tot twee parkeervoorzieningen die veiligheid, gemak en comfort bieden aan de gebruikers en een ultieme parkeerervaring bieden. Dankzij het vernieuwde schilderwerk is er een optimale lichtopbrengst gecreëerd voor de gebruikers bij het in- en uitstappen en over de rijbaan.

Toekomst

Interparking en Kloet werken samen aan het verbeteren van de parkeerervaring voor de gebruikers. Samen zetten ze zich in voor het creëren van een veilige, gebruiksvriendelijke en prettige parkeeromgeving.

Kloet heeft ons geholpen bij het realiseren van een prettige en zorgeloze parkeerervaring voor onze bezoekers. Dankzij het vernieuwde schilderwerk en de andere verbeteringen bieden onze garages nu een ultieme parkeerervaring. Kloet is een betrouwbare partner die meedenkt en zijn expertise op een professionele manier inzet. - Interparking

Andere cases

OnderhoudJeugdgevangenis Hartelborgt

Bekijk het project

OnderhoudWoonstad Rotterdam

Bekijk het project

RenovatieCBRE Global Investors

Bekijk het project

RenovatieColliers

Bekijk het project
Menu