Menu

Waterweg Wonen

Corporatie Waterweg Wonen kiest voor Resultaatgericht Onderhoud (RGS)

Uitdaging

Waterweg Wonen heeft als doel haar huurders een comfortabele en goed onderhouden woning te bieden. Met circa 11.000 huurwoningen is het op peil houden van het onderhoud dan ook een belangrijk speerpunt. Voor de woningcomplexen Molenzicht en Dijkzicht in Vlaardingen moest al het schilder- en onderhoudswerk worden uitgevoerd, waarbij de bewoners ook tijdens de werkzaamheden in de woning verbleven.

Aanpak

Kloet werd gekozen als partner voor het uitvoeren van het schilder- en onderhoudswerk. Om de bewoners zo min mogelijk overlast te bezorgen, werd een gebruikersgerichte aanpak gekozen. De bewoners werden betrokken bij het voorbereiden, uitvoeren en opleveren van de werkzaamheden, waarbij communicatiemiddelen werden ingezet om het dagelijkse ritme van de bewoners zo min mogelijk te verstoren.

Resultaat

Dankzij de samenwerking tussen Waterweg Wonen en Kloet is het schilder- en onderhoudswerk aan de woningcomplexen Molenzicht en Dijkzicht snel en efficiënt uitgevoerd. De woningen zien er weer goed verzorgd uit en de bewoners zijn tevreden met het proces en het resultaat. Zo voelen zij zich gehoord en betrokken bij de werkzaamheden, wat weer bijdraagt aan een positieve relatie met Waterweg Wonen.

Toekomst

Met resultaatgericht samenwerken tussen Waterweg Wonen en Kloet worden meetbare prestatie-eisen en onderhoudsscenario’s vastgesteld om gedurende langere tijd de kwaliteit van het werk conform het gewenste kwaliteitsniveau te garanderen. Dit zorgt voor meer grip op kwaliteit en duurzaam lagere kosten voor Waterweg Wonen, en een comfortabele en goed onderhouden woning voor haar huurders.

Bij het onderhoud van ons woningcomplex hebben wij Kloet als een zeer betrouwbare en professionele partner ervaren. Dankzij hun gebruikersgerichte aanpak en goede communicatie verliepen de werkzaamheden soepel en met minimale overlast voor ons als bewoners. Onze woningen zien er weer goed verzorgd uit en wij zijn blij met het resultaat. - Familie de Vries, bewoners van woningcomplex Molenzicht.

Andere cases

RenovatieCBRE Global Investors

Bekijk het project

OnderhoudWoongoed Middelburg

Bekijk het project

Monumentaal OnderhoudGemeente Nissewaard

Bekijk het project

24/7 serviceMerin

Bekijk het project
Menu