Menu

CBRE Global Investors

Design en onderhoud

Uitdaging

Het vastgoed van CBRE GI is gevarieerd en bedient verschillende soorten gebruikers.

De uitdaging voor Kloet was om ervoor te zorgen dat alle panden volledig voldoen aan de wensen en behoeften van zowel huidige als nieuwe gebruikers. Dit moest worden bereikt door middel van een stressvrije aanpak die ook nog eens financieel voordelig zou zijn.

Aanpak

Als adviseur vastgoed en huisvesting zorgt Kloet voor de inrichting en het onderhoud van de panden van CBRE GI in Brabant, Zeeland en de Randstad. Onze integrale aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen zorgen voor het onderhoud en de inrichting, maar ook voor een effectief en transparant proces. Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector weten wij precies wat nodig is om de panden van CBRE GI op hun best te laten functioneren en de wensen van de gebruikers te vervullen.

Resultaat

Dankzij onze creatieve en integrale aanpak hebben wij een waardevolle bijdrage geleverd aan het behoud van de positie van CBRE GI als koploper in vastgoedbeheer. Onze aanpak heeft ervoor gezorgd dat het onderhoud en de inrichting van de panden effectiever, sneller en transparanter zijn geworden. Bovendien heeft dit geleid tot aantrekkelijke financiële voordelen voor CBRE GI.

Toekomst

Wij blijven ons inzetten om de panden van CBRE GI te voorzien van de beste inrichting en onderhoud. Daarnaast willen wij onze samenwerking met CBRE GI verder versterken en ons blijven aanpassen aan de veranderende wensen en behoeften van de gebruikers.

Kloet heeft ons echt geholpen om onze vastgoedportefeuille op een hoger niveau te tillen. Hun creatieve en integrale aanpak heeft geleid tot een betere gebruikerservaring en aantrekkelijke financiële voordelen. We zijn erg blij met de samenwerking en kijken uit naar de toekomst. - CBRE Global Investors

Andere cases

RenovatieHaavens

Bekijk het project

RenovatieUnilever

Bekijk het project

RenovatieMarriott Hotels

Bekijk het project

OnderhoudUnibail

Bekijk het project
Menu