Menu

Maarsen Groep

Revitalisatie parkeergarage Weena

Uitdaging

De Maarsen Groep had als uitdaging om de binnen- en buitenzijde van de parkeergarage aan het Kruisplein in Rotterdam te verduurzamen. Het was van belang om de uitstraling van het gebouw te verbeteren en de garage zo aantrekkelijker te maken voor de huurders van de gebouwen van de Maarsen Groep.

Aanpak

Kloet Onderhoud heeft alle negen parkeerdekken van de garage aangepakt. In samenwerking met Caparol is er voor gezorgd dat de vloeren opnieuw werden opgebouwd en voorzien van een nieuwe dekvloer. De plafonds zijn opnieuw gespoten, dilataties en kitnaden opnieuw aangebracht en de wanden geschilderd. Daarnaast is er een nieuwe fietsenstalling gecreëerd en is er overal LED-verlichting aangebracht. Het meest opvallende resultaat is de groene gevel van klimop die als een groene oase van gazons en siergrassen fungeert en zorgt voor een verbeterde uitstraling van het gebouw.

Resultaat

Dankzij de kwaliteitsverbetering van het exterieur en interieur is de garage weer nieuw leven ingeblazen. De renovatie heeft bijgedragen aan een grotere aantrekkingskracht voor de huurders van de gebouwen van de Maarsen Groep. De opdrachtgever Maarsen Groep verwoordt het als volgt:

"Dankzij de renovatie van de garage aan het Kruisplein is de uitstraling van het gebouw sterk verbeterd. De garage ziet er weer als nieuw uit en de groene gevel is een echte eyecatcher. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!"

Toekomst

Met deze geslaagde opdracht heeft Kloet Onderhoud laten zien dat zij ook grootschalige projecten kunnen aanpakken en succesvol kunnen afronden. In de toekomst hoopt Kloet Onderhoud dan ook meer van dit soort uitdagende projecten aan te kunnen nemen om hun expertise en vakmanschap verder te kunnen tonen.

Andere cases

Monumentaal OnderhoudGemeente Vlaardingen

Bekijk het project

OnderhoudWoongoed Middelburg

Bekijk het project

RenovatieArt Hotel Eindhoven

Bekijk het project

OnderhoudJeugdgevangenis Hartelborgt

Bekijk het project
Menu