Menu

Haavens

Appartementen

Uitdaging

Het opknappen van verouderd vastgoed is altijd een uitdaging, zeker als het gaat om appartementen op gewilde locaties in de binnenstad.

De uitdaging voor ons was om dit zo kostenefficiënt mogelijk te doen, terwijl we ook de identiteit van de plek en de huurders in het oog moesten houden.

Aanpak

Onze aanpak was gericht op het vernieuwen van het casco, sanitair, keuken en interieur van de appartementen. Dit hebben we gedaan met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat het vastgoed weer voldeed aan moderne standaarden. Hierbij hebben we altijd rekening gehouden met de identiteit van de plek en de wensen van de huurders.

Resultaat

Dankzij onze aanpak hebben we de verouderde appartementen in korte tijd kunnen opknappen. Dit heeft gezorgd voor meer waarde voor bestaande huurders en het aantrekken van nieuwe, kapitaalkrachtige huurders. Hiermee hebben we niet alleen bijgedragen aan de leefbaarheid in de wijken, maar ook aan de portefeuille van Haavens.

Toekomst

In de komende jaren gaan we stapsgewijs alle aangekochte appartementen van Haavens opknappen. Hierbij zullen we onze aanpak verfijnen en ons blijven richten op de behoeften van huurders en de identiteit van de plek. Zo hopen we ook in de toekomst een waardevolle bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en het vastgoed van Haavens.

De renovatie van ons appartement was een goede ervaring. Het was snel, efficiƫnt en de kwaliteit van het werk was uitstekend. We zijn erg blij met het resultaat en de manier waarop onze wensen zijn meegenomen in het proces. Bedankt Haavens! - Jan en Heleen, huurders van Haavens

Andere cases

Monumentaal OnderhoudStichting SEMA

Bekijk het project

OnderhoudWaterweg Wonen

Bekijk het project

RenovatieUnilever

Bekijk het project

RenovatieArt Hotel Eindhoven

Bekijk het project
Menu