Menu

Property management

Ontzorgen op de korte én lange termijn, dat is het belangrijkste doel van onze vastgoedstrategie. Zo bieden wij onze opdrachtgevers de zekerheid van een renderende en stressvrije investering.

Vastgoed kan behoorlijk wat rendement opleveren, maar het brengt ook aardig wat verantwoordelijkheden met zich mee.

Aanpak

Als property manager behartigen wij de belangen van zowel de eigenaren als de gebruikers van vastgoed. Voor beide is het belangrijk dat het onroerend goed altijd in perfecte staat is. Een goed beheerd gebouw is representatief, komt de arbeidsproductiviteit ten goede en zorgt - in het geval van huurders - tot continuïteit in huurinkomsten. Kortom, levert een optimale bijdrage aan de (strategische) doelen van de eigenaar. Wij geloven daarbij in een persoonlijke aanpak. Korte lijnen met eigenaar en gebruikers zodat wij onze dienstverlening kunnen afstemmen op hun specifieke wensen. 

Door ons te verdiepen in de belangrijkste waarden, de doelstellingen, maar ook de strategische context zoals maatschappelijke en economische ontwikkelingen, kunnen wij met onze dienstverlening meetbaar waarde toe voegen aan de vastgoedstrategie. Wij werken hiervoor met een zogenaamd ‘assetmanagementsysteem’ dat is gecertificeerd volgens de ISO 55001 norm.

Om onze opdrachtgevers tot in detail te ontzorgen, richt onze dienstverlening zich op vier onderdelen:

  • Preventief onderhoud
  • Correctief onderhoud
  • Planmatig onderhoud
  • Renovaties

Dankzij nieuwe ideeën, slimme technologie en een waardevol netwerk van samenwerkings- en kennispartners kunnen wij onze dienstverlening continu optimaliseren. Zo zijn wij onder meer launching partner van Wunderbricks. Een PropTech platform waarmee wij het beheer van uw vastgoed verbeteren en u stressvrij uw vastgoed kan laten renderen. 

Experts

Wilt u meer weten over hoe u stressvrij rendement behaalt?

Micha Vinkesteijn

Property manager

mail

Astrid de Korver

Projectleider

mail

Peter van Hesik

Projectleider

mail

Cases

Gemeente Vlaardingen

Als oude havenstad draagt Gemeente Vlaardingen zorg voor haar 75.000 inwoners en haar monumentaal gemeentelijk vastgoed. Bekijk het project
Menu